Skip to content

Onze werkwijze

Wij zijn als toeleverancier van vooraanstaande parken en bedrijven zijn wij ook zeer actief en betrokken bij de eindgebruiker. Wij streven altijd naar beter en boeken vele succesvolle leveringen met onze werkwijze welke in evenwicht staat met verplichtingen en verwachtingen. Wij bouwen in onze eigen fabriek met enthousiasme onze units in verschillende vormen en maten op bestelling met als doel dat u de laagste prijs betaalt voor een product dat voor datgene is gemaakt als doeleinde. U vindt ons op o.a. verschillende media en zoekmachines. Ons product staat u aan en u besluit na het bestuderen van onze website, contact met ons te maken.

Onze service

  • Afgehaald Gendringen op onze locatie in Gendringen
  • Excl. btw
  • Excl. niet-gewenste opties
  • Incl. beschreven opties

Onze producten bestaan uit eigen beeldmateriaal waaronder echte foto’s én getekende (renders) welke uit de werkelijke staat zijn overgenomen. Dus niet andersom. U krijgt uw product zoals te zien óf beter dan de afbeelding.

Persoonlijke Contact

U komt het product bekijken en neemt uw besluit tijdens of na uw bezoek. Wij hanteren geen “verkooptechnieken”, maar zijn gewoon ondernemers met “werkhanden”.

Bestellen producten

U besteld uw artikel(en) met uw n.a.w. gegevens via e-mail of ons contactformulier.

Offerte op maat

U krijgt van ons indien gewenst een offerte welke u kunt accorderen óf indien akkoord vóór een offerte direct een factuur.

Productieproces

Wij plannen en maken dan graag uw bestelling (op maat) waarvoor wij een aanbetaling vragen van 50%. Zo weet u dat u uw product(en) krijgt en wij dat u deze afneemt.

Levering

U krijgt dan vervolgens bericht in het besproken tijdsbestek, wanneer uw product door u kan worden afgehaald.

Facturatie

U zorgt dan voor de restbetaling o.v.v. factuurnummer, net vóór of tijdens het laden. Indien u twijfelt, wacht u met de restbetaling tot u het product hebt gezien en goedgekeurd. Dan hebt u altijd nog iets achter de hand, mocht u twijfelen.

Afhalen bestelling

Zelf afhalen hoeft niet moeilijk te zijn. Onze units zijn licht van gewicht te noemen. Bij 1 of enkele stuks is het raadzaam om een simpele aanhanger mee te nemen met goede spanbanden. Wij helpen u graag met laden. Maak hiervoor wel een afspraak of bel ons voor aankomst i.v.m. bezetting en drukte. Hebt u hier meer vragen over, neem dan contact met ons op.

Transport (optioneel door ons)

Uw product(en) laten vervoeren kan met verschillende transportbedrijven naar uw keuze. Schade risico is in dat geval na het laden door ons, aan u.

Transport door ons (extrern) is ook mogelijk. Wij werken met transporteurs die onder strikte voorwaarden bij ons laden en direct naar u doorrijden nadat de chauffeur met u heeft gebeld voor een aankomst tijd. Doorgaans is dit een duurder tarief dan regulier. We slaan dan op-en overslag over, doorlooptijd zeer kort én is de kans op schade nihil. Vraag svp naar de prijzen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij helpen u graag

Heeft u vragen over onze werkwijze, wij staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van het beste product voor uw behoefte.

Back To Top