Skip to content

Over Mobiele Sanitair

Mobielesanitair.nl is onderdeel van de Kenner Groep en daarnaast ook eigenaar van mobielecontainers.nl
Mobiele sanitair heeft een unieke samenstelling van materialen die betaalbaar, degelijk en van alle gemakken voorzien. Onze cabines zijn geïsoleerd, outdoor bestendig en naast campings ook zeer geschikt voor heel veel branches. Al onze units zijn van onder met een heftruck op te pakken en tevens voorzien van hijsogen.

Onze Missie

Sinds de regelgeving rondom hygiëne is aangescherpt bewegen wij als Kenner Groep b.v. mee met de markt. Wij produceren onze units in eigen fabriek en kunnen daardoor snel inspelen op uw vraag. Korte levertijden en maatwerk in combinatie met betaalbaarheid is onze missie.

Deze lijkt geslaagd want wij behoren tot de meest gewaardeerde leveranciers voor campings, parken, pretparken, dierentuinen, transportbedrijven, kassenbouw, groenbedrijven, veehouderijen, projectontwikkelaars, tijdelijke badkamer leveranciers enz..

Wij zijn als toeleverancier van vooraanstaande parken en bedrijven zijn wij ook zeer actief en betrokken bij de eindgebruiker. Wij streven altijd naar beter en boeken vele succesvolle leveringen met onze werkwijze welke in evenwicht staat met verplichtingen en verwachtingen. Wij bouwen in onze eigen fabriek met enthousiasme onze units in verschillende vormen en maten op bestelling met als doel dat u de laagste prijs betaalt voor een product dat voor datgene is gemaakt als doeleinde.

Eigen Fabriek

Korte levertijden

Maatwerk

Betrokken ondernemers

Flexibel

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij helpen u graag

Heeft u vragen over onze werkwijze, wij staan u graag te woord en helpen u bij het vinden van het beste product voor uw behoefte.

Back To Top