Skip to content

Reviews Mobiele Sanitair & DoucheUnits

Wat klanten over ons zeggen

Luxe Mobiele Sanitair & Douche units voor iedereen.

Metalen unit diverse kleuren

Chauffeurs kunnen nu eindelijk zelf hun behoefte regelen. Douchen is nu ook mogelijk. Heel blij mee.

Gelukkig nieuwjaar! 5 sterren voor deze leverancier! Onze camping is volledig omgegooid met 50 plekken. Wij gaan voor metalen units, lekker ruim en priveunits voor onze klanten. Boekingen lopen binnen, eindelijk!

Onze medewerkers hoeven niet meer afstanden te lopen voor gebruik van ons eigen toilet. Met deze units werken we veel efficiënter en thuis keurig alles schoon!

Heel blij met deze leverancier. Wij hebben nu een betaalbare versie van onze sanitairwagens. De verhuur portefeuille is verdubbeld.

Onze parken gaan units van mobiele sanitair krijgen. We zijn nu gestart met een pilot in het zuiden. We gaan alle parken voorzien van deze units incl MiVa units. Dhr Kenger heeft ons goed geholpen en denkt graag mee. Het wordt een hele klus, maar dit is voor ons een oplossing.

Wij verhuren kantoren, grote ruimtes opdelen in kleinere. Ideale units bij dit bedrijf besteld en een grote uitgavenpost voorkomen. Alle vertrekken een set van deze units hebben ons geholpen om het overgehouden geld elders toe te passen.

We hebben 18 units van dit bedrijf, zeer tevreden! Snelle service en degelijke units. Alle units in groen, duurde iets langer, maar we hebben ze en we kunnen verder!

Onze werknemers die in de zomer pieken met personeel kunnen niet meer in ons eigen badkamer, het werd te veel. Met inmiddels 87 man hebben wij voor mobielesanitair gekozen van Kennergroep, 14 units wc douche combinatie. Het werkt perfect en we zijn heel tevreden. Voor de prijs krijg je waar voor je geld. En keurig op tijd binnen!

Zeer tevreden met de douche en wc units van Mobiel sanitair. Onze jongens kunnen nu schoon en fris na het werk in de voertuigen stappen. Zo houden we alles schoon. We hadden hier eerder aan moeten beginnen. De prijzen zijn zo goed, dat wij de units doorverkopen. Kennergroep heeft degelijke produkten!

Onze camping staat er weer fris bij voor de zomer met units van Mobielesanitair. Mooie units en betaalbaar. We hadden voor hout willen gaan, maar de metalen units staan heel chique bij de 22 stuks safaritenten. We zijn volgeboekt. Dank voor dit bedrijf!

Wij zijn zeer attent met de levering door mobielesanitair.nl. Vriendelijk en altijd bereikbaar! Mooie sanitair containers waarmee onze boekingen enorm zijn gestegen..

Back To Top