Skip to content

MobieleSanitair & DoucheUnits

Mobiele Sanitair & Douche units voor uw camping, vakantiepark, strandpaviljoen, bouwplaats of groepsaccommodatie. Prive sanitair en douche voor uw gasten.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
Metalen unit diverse kleuren

Mobiele Sanitair Camping Branche

Mobiele sanitair heeft een unieke samenstelling van materialen die betaalbaar, degelijk en van alle gemakken voorzien. Onze cabines zijn geïsoleerd, outdoor bestendig en naast campings ook zeer geschikt voor heel veel branches.
Al onze units zijn van onder met een heftruck op te pakken en tevens voorzien van hijsogen.

Sinds de regelgeving rondom hygiëne is aangescherpt bewegen wij als KennerGroep bv mee met de markt. Wij produceren onze units in eigen fabriek en kunnen daardoor snel inspelen op uw vraag. Korte levertijden en maatwerk in combinatie met betaalbaarheid is onze missie.

Deze lijkt geslaagd want wij behoren tot de meest gewaardeerde leveranciers voor campings, parken, pretparken, dierentuinen, transportbedrijven, kassenbouw, groenbedrijven, veehouderijen, projectontwikkelaars, tijdelijke badkamer leveranciers enz..

Privé Sanitair op de Camping

Tegenwoordig zijn de regels naast verplichting ook een gewoonte geworden. Al zijn we van de regelgeving af, wij zijn nu al gewend aan hygiëne en ontlopen gezamenlijke wasgelegenheden en toiletten. Kampeerders en gasten vragen al meer naar “camping met prive-sanitair”. Al enige tijd leveren wij privesanitair aan campings en glampings. Deze ondernemers hebben de afgelopen zomer gepiekt met boekingen. Het resultaat met onze units was overweldigend! De formule is, elk gezin of stel hun eigen sanitair.. Dat werkt!

Back To Top