Skip to content

MobieleSanitair & DoucheUnits

Mobiele Sanitair & Douche units voor uw camping, vakantiepark, strandpaviljoen, bouwplaats of groepsaccommodatie. Prive sanitair en douche voor uw gasten.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
Metalen unit diverse kleuren

Mobiele Sanitair voor projectontwikkelaars

Mobiele sanitair heeft een unieke samenstelling van materialen die betaalbaar, degelijk en van alle gemakken voorzien. Onze cabines zijn geïsoleerd, outdoor bestendig en naast campings ook zeer geschikt voor heel veel branches.
Al onze units zijn van onder met een heftruck op te pakken en tevens voorzien van hijsogen.

Sinds de regelgeving rondom hygiëne is aangescherpt bewegen wij als KennerGroep bv mee met de markt. Wij produceren onze units in eigen fabriek en kunnen daardoor snel inspelen op uw vraag. Korte levertijden en maatwerk in combinatie met betaalbaarheid is onze missie.

Deze lijkt geslaagd want wij behoren tot de meest gewaardeerde leveranciers voor campings, parken, pretparken, dierentuinen, transportbedrijven, kassenbouw, groenbedrijven, veehouderijen, projectontwikkelaars, tijdelijke badkamer leveranciers enz..

Privé Sanitair bij projecten

Tijdelijk of permanent zien wij de vraag naar onze toilet units, douche units of combinatie sanitair gevraagd worden door bouwbedrijven die op zoek zijn naar mogelijkheden om tijdelijke huurders te voorzien van sanitair. Metselen en tegelen bent u vaak vele malen duurder uit en u kunt uw hal unit niet aan opslaghuurders verhuren die volume wensen. Tijdelijke sanitair containers van Mobielesanitair is dan een geslaagd alternatief. Bent u bij uw klant bezig met een verbouwing, dan zijn onze wc of douche units ook geschikt voor uw klant om tijdelijk in te zetten.
Asbest, beton of wegenbouwers kunnen onze units meenemen om hun personeel schoon en stofvrij in de auto’s te laten rijden en personeel zal het waarderen als men “schoon” thuis komt.

Back To Top