Skip to content

Mobiele Toilet Units van Mobiele Sanitair

Mobiele zelfbouw toilet units, ook wel sanitair units genoemd worden vaak ingezet op bijvoorbeeld bouwplaatsen, maar ook op evenementen en campings. De kleinere modellen zijn handig als tijdelijke sanitair ruimte bij renovaties en bij verbouwingen van onder andere badkamers.

Toilet units

Metalen unit Enkel, toilet
KC-WC1: € 1250,-
Metalen unit Enkel, toilet + wastafel
KC-WC2: € 1500,-
Metalen unit Dubbel, 2x toilet + wastafel KC-WC3: €3500,-
Metalen unit Dubbel, 1x toilet & 1x urinoir + wastafel KC-WC4: € 3500,-

Toilet Units

Toilet of Sanitair-units zijn erg praktisch op locaties waar ze wat langer blijven staan, bij grote bouwprojecten bijvoorbeeld. Ze zijn ruimer dan een sanitairwagen en dus ook geschikt om te combineren met een douchegelegenheid. We maken ze graag voor u op maat. Daarbij is alles mogelijk; zoals extra wasbakken, wc’s, of urinoirs. Wilt u een aansluiting voor wasmachine en droger? Ook dat kan.

Mobiele sanitair unit

De mobiele sanitair unit douche model is geschikt voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld op een bouwplaats waar overnacht wordt, bij een tijdelijke verbouwing aan de badkamer of als permanent gebruik op een camping. De mobiele sanitair unit kan makkelijk worden verplaatst met behulp van een heftruck. Hierdoor kan de mobiele sanitaire unit of douche container flexibel worden ingezet. Dit zorgt er ook voor dat de mobiele sanitaire unit overal kan worden gebruikt.

Voordelen Mobiele Sanitair Toilet Units

  • Duurzaamheid door effectieve corrosie bescherming
  • De metalen containers zijn gemakkelijk te verplaatsen en optioneel voorzien van Heftruck sleuven. Sommige modellen zijn met een hijskraan te verplaatsen.
  • De metalen containers zijn geschikt voor binnen en buitengebruik
  • Door de unieke constructie zijn de metalen containers bijzonder stabiel met een verdeelde vloerbelasting
  • Beschikbaar in diverse RAL kleuren
Back To Top