Skip to content

MobieleSanitair & DoucheUnits

Mobiele Sanitair & Douche units voor uw camping, vakantiepark, strandpaviljoen, bouwplaats of groepsaccommodatie. Prive sanitair en douche voor uw gasten.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
Metalen unit diverse kleuren

Mobiele Sanitair voor op de boederij

Mobiele sanitair heeft een unieke samenstelling van materialen die betaalbaar, degelijk en van alle gemakken voorzien. Onze cabines zijn geïsoleerd, outdoor bestendig en naast campings ook zeer geschikt voor heel veel branches.
Al onze units zijn van onder met een heftruck op te pakken en tevens voorzien van hijsogen.

Sinds de regelgeving rondom hygiëne is aangescherpt bewegen wij als KennerGroep bv mee met de markt. Wij produceren onze units in eigen fabriek en kunnen daardoor snel inspelen op uw vraag. Korte levertijden en maatwerk in combinatie met betaalbaarheid is onze missie.

Deze lijkt geslaagd want wij behoren tot de meest gewaardeerde leveranciers voor campings, parken, pretparken, dierentuinen, transportbedrijven, kassenbouw, groenbedrijven, veehouderijen, projectontwikkelaars, tijdelijke badkamer leveranciers enz..

Privé Sanitair op de boederij

Medewerkers tijdelijk of vast. Wij begrijpen vanuit deze markt dat er schommelingen zijn in personeelsbestand. Boeren die een tijdje geleden nog hun eigen sanitair (thuis) beschikbaar stelden aan (tijdelijk)personeel, zijn het nu zat met onbekenden die hun behoefte nu eenmaal moeten doen bij hen thuis. Het schoonmaken en telkens het beschikbaar stellen van eigen sanitair is nu verleden tijd. Aan de hand van het aantal personeel, leveren wij uw sanitair units die u bij de werkplek plug & play kunt installeren zodat u niet meer uw eigen sanitair beschikbaar hoeft te stellen. Dit scheelt ergernis, tijd en gemak!

Back To Top